چهارشنبه ۱ اسفند ۱۴۰۳ ۰۴:۰۹
IOTC

خدمات رفاهی و پروژه‌های عمرانی، پایه رضایت و بهره‌وری کارکنان است

خدمات رفاهی و پروژه‌های عمرانی، پایه رضایت و بهره‌وری کارکنان است

مدیر خدمات پشتیبانی شرکت پایانه‌های نفتی ایران در بازدید مدیرعامل این شرکت از پروژه‌های مدیریت خدمات پشتیبانی در خارگ، با تأکید بر اهمیت خدمات رفاهی، جزئیات پروژه‌های اجرایی و برنامه‌های آتی این مدیریت را تشریح کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شرکت پایانه های نفتی ایران، عباس سلیمانی در این بازدید گفت: توجه به رفاه و کیفیت زندگی کارکنان یکی از اولویت‌های اصلی شرکت است که نقشی مستقیم در افزایش بهره‌وری سازمان ایفا می‌کند. پروژه‌های مختلفی در این زمینه در حال اجراست که نیازمند همکاری و هماهنگی تمامی بخش‌هاست.

وی با اشاره به پروژه یاس ۲ اظهار داشت: این پروژه شامل ۱۹ سوئیت اقامتی با تجهیزات مدرن در فضایی به مساحت ۱۵۰۰ مترمربع است و با هزینه‌ای بالغ بر ۲۲۰ میلیارد ریال به مراحل پایانی تجهیز رسیده است. این طرح امکان اسکان ۷۲ نفر از نیروهای قراردادی مدت‌موقت و ارکان ثالث را فراهم می‌کند و گامی مهم در راستای رضایت‌مندی کارکنان است.

سلیمانی درباره انتقال و اسکان نیروهای ارکان ثالث به منازل سازمانی گفت: براساس تأکید مدیرعامل بر جمع‌آوری کانکس‌ها و ایجاد محیطی امن و مطلوب، تاکنون بیش از ۹۰ نفر به منازل F32 منتقل شده‌اند. تعمیرات و بازسازی مابقی منازل در حال انجام است و انتظار می‌رود این انتقال تا نیمه سال آینده به‌طور کامل انجام شود.

مدیر خدمات پشتیبانی همچنین از پروژه‌های یاس ۳ و یاس ۴ خبر داد و افزود: این پروژه‌ها برای اسکان ۲۰۰ نفر از کارکنان طراحی شده‌اند و پس از تکمیل مراحل تهیه شرح کار و تأمین اعتبار، در سال آینده اجرایی خواهند شد. این اقدامات به‌منظور حذف کامل اسکان‌های کانکسی و بهبود شرایط اقامتی کارکنان انجام می‌شود.

وی با اشاره به دیگر اقدامات این مدیریت گفت: پروژه بازسازی و نوسازی باشگاه موسی‌پور، تعمیر مهمانسراها، اماکن اقامتی، محوطه‌ها و رستوران‌ها از جمله طرح‌های رفاهی در حال پیگیری‌اند. این طرح‌ها با بودجه سرمایه‌ای در مرحله تصویب هستند و انتظار داریم به‌زودی وارد فاز اجرایی شوند.

سلیمانی در ادامه از پیشرفت پروژه سردخانه ۱۷۰ تنی خبر داد و گفت: این پروژه با اعتباری بالغ بر ۱۰۰ میلیارد ریال طراحی شده و تجهیزات آن خریداری و به منطقه منتقل شده است. پیش‌بینی می‌شود مراحل نصب و راه‌اندازی آن تا پایان سال جاری تکمیل شود. این سردخانه با توجه به ضرورت‌های عملیاتی و پدافند غیرعامل طراحی شده است.

وی در پایان با قدردانی از حمایت مدیرعامل و تلاش شبانه‌روزی همکاران افزود: تعمیر و بازسازی اماکن مختلف از جمله مسجد حضرت ولی‌عصر (عج)، منازل سازمانی و ادارات نیز در دستور کار قرار دارد. این پروژه‌ها در راستای افزایش رضایت کارکنان و ارتقای کیفیت خدمات پشتیبانی اجرا می‌شوند.


بازدید + اسدروز + پروژه های خدمات پشتیبانی 15
بازدید + اسدروز + پروژه های خدمات پشتیبانی 14
بازدید + اسدروز + پروژه های خدمات پشتیبانی 13
بازدید + اسدروز + پروژه های خدمات پشتیبانی 12
بازدید + اسدروز + پروژه های خدمات پشتیبانی 11
بازدید + اسدروز + پروژه های خدمات پشتیبانی 9

تعداد بازدید : ۱,۱۸۰
(شنبه ۶ بهمن ۱۴۰۳) ۱۲:۵۶
ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید