دوشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۳ ۲۳:۴۳
IOTC
به مناسبت روز جهانی غذا و تغذیه:

کارگاه آموزشی آگاهانه خوردن درپایانه نفتی خارگ برگزار شد

کارگاه آموزشی آگاهانه خوردن درپایانه نفتی خارگ برگزار شد

به همت امورفرهنگی هنری خدمات اجتماعی کارگاه آموزشی رابطه تغذیه سالم و سلامت روان به مدت دو روز برگزار شد.

 به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شرکت پایانه های نفتی ایران، با هدف آشنایی و آگاهی کارکنان و خانواده آنها، کارگاه آموزشی تغذیه سالم و سلامت روان در محل سالن اجتماعات مجتمع فرهنگی و هنری صدف برگزار شد.

در این کارگاه آموزشی که با حضور اساتید و کارشناسان مجرب دانشگاهی دکتر پرستو اسکیان" دکترای تخصصی مشاوره"و حسام الدین معصومیان شرقی" کارشناس ارشد روانشناسی" انجام پذیرفت، موضوعاتی پیرامون تاثیر تغذیه مناسب برسلامت روان و اهمیت آن در برخورداری از یک سبک زندگی سالم، رابطه بین سلامت و تغذیه و سلامت روان، رابطه استرس با پرخوری و کم خوری و عوارض ناشی از آن، شناسایی عادت های ناسالم خوردن، وابستگی به خوردن و علائم آن، شناسایی بستر پیدایش وابستگی و عادت های تغذیه ای، دلایل روانشناختی شکست رژیم های غذایی و تلاش های ناموفق برای کاهش وزن موثر و پایدار، شناخت باورها و افکار ناکارآمد و توانایی تغییر آنها برای بهبود تغذیه ای و در صورت نیاز کاهش وزن، هوشیار شدن به احساسات موثر در خوردن و مواجهه سالم و موثر با این احساسات، تاثیر ذهن آگاهی بر آگاهانه خوردن و اهمیت بهبود عادت و سبک تغذیه به عنوان راهی برای افزایش مراقبت از خود مورد بحث و بررسی قرار گرفت.


کارگاه تغذیه و سلامت روان  5
کارگاه تغذیه و سلامت روان  4
کارگاه تغذیه و سلامت روان  3
کارگاه تغذیه و سلامت روان  1

 

تعداد بازدید : ۳۹۸
(چهارشنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۲) ۱۰:۱۸
ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید