پنج شنبه ۹ فروردین ۱۴۰۳ ۱۵:۵۹
IOTC
شنبه / ۲۰ دی ۱۳۹۳ / ۱۸:۰۳
سرویس : عمومی
کد خبر : ۷۰۲
گزارشگر : ۲
سرویس عمومی

جلب اعتماد 600 هزار میلیاردی بخش خصوصی

دولت می تواند اعتماد سرمایه داران بخش خصوصی را برای سرمایه گذاری جلب کند، مجلس هم شرایط قانونی حضور سرمایه های خصوصی را تسهیل خواهد کرد.

جلب اعتماد 600 هزار میلیاردی بخش خصوصی

رئیس کمیسیون انرژی مجلس از وجود 600 هزار میلیارد اعتبار در بخش خصوصی برای توسعه انرژی های تجدیدپذیر خبر داد و گفت: دولت می تواند اعتماد سرمایه داران بخش خصوصی را برای سرمایه گذاری جلب کند، مجلس هم شرایط قانونی حضور سرمایه های خصوصی را تسهیل خواهد کرد.
علی مروی در گفت و گو خبرنگار اقتصادی خبرگزاری پانا، با بیان اینکه وجود تحریم ها فرصتی برای جدایی بودجه از نفت است، اظهار کرد: فرصت پیش آمده اثر سیاسی بسیار قوی خواهد داشت که تحریم کنندگان متوجه می شوند که کشور ما بی نفت هم اداره می شود.
وی تصریح کرد: کشورهایی مانند نروژ که وضعیتی مشابه حوزه انرژی کشور ما دارند، مقوله نفت را به طور کامل از بودجه کشورشان جدا کرده اند و تنها برای سرمایه گذاری های اصلی و اساسی خودشان نفت را به خدمت می گیرند به نحوی که تورمی یک رقمی دارند و پروژه های اقتصادی آنها رو به پیشرفت است.
رئیس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با اعلام اینکه کشور ما مصمم به جداسازی نفت از بودجه است، گفت: با تحقق این مهم نفت را در سرمایه گذاری های اصلی به کار خواهیم گرفت و حتی از نفت برای رشد این صنعت بهره برداری خواهیم کرد، زیرا نفت صنعتی زاینده است.
مروی با یادآوری اینکه هم اکنون میادین مشترک نفتی کشورمان نیازمند تأمین مالی برای تکمیل و توسعه طرح هایِ در دست اقدام و اجرا دارند، افزود: اختصاص درآمدهای نفتی در خود صنعت نفت موجب توسعه و رشد چشم گیری در این صنعت خواهد شد.
وی همچنین به اقتصاد مقاومتی که مورد تأکید رهبر انقلاب اسلامی است تأکید و عنوان کرد: بر اساس این مهم بودجه بدون اتکاء به نفت مورد توجه است و برای توسعه صنعت نفت اختصاص اعتبار از درآمدهای نفتی در میادین مشترک نفت و گاز با تأکید، ملاک عمل خواهد بود که مولد اشتغال، تولید، درآمد و ارتقاء سرمایه های ملی است.
رئیس کمیسیون انرژی با اشاره به اینکه حدود 40 هزار مگاوات ظرفیت تولید برق از انرژی بادی در کشور ما فرآهم است، ادامه داد: علاوه بر نفت، تولید انرژی برق به شیوه های مختلف در سرزمین ما فراهم بوده به نحوی که هم اکنون ظرفیتی بالغ بر 60 هزار مگاوات از انرژی خورشیدی برای کشور ما فراهم است.
مروی در اختیار داشتن 600 هزار میلیارد تومان منابع مالی توسط بخش خصوصی را مورد توجه دولت و مجلس برای توسعه صنایع و موارد راهبردی انرژی به ویژه انرژی های تجدیدپذیر دانست و گفت: در صورتی که اطمینان بخش خصوصی را جلب کنیم سرمایه گذاری بسیاری خوبی در رونق انرژی های تجدیدپذیر شکل می گیرد و در بخش قوانین، مجلس راه این مهم را تسهیل می کند و دولت می تواند فضای امن و اعتماد برای سرمایه گذاری را فراهم کند.
وی با تأکید بر اینکه برق کشور ما فرصت مناسبی برای توسعه اقتصاد ایران دارد، افزود: از طریق این صنعت، امکان برقراری ارتباط های مستمر و ارزشمند اقتصادی با کشورهای همسایه فراهم می شود و با در نظر گرفتن زمان های اوج مصرف کشور خودمان و دیگر کشورها، علاوه بر تأمین درآمدهای قابل ملاحظه، می توانیم سوخت پاک خود را در اوج مصرف تأمین کنیم و در زمان مازاد، درآمدزایی داشته باشیم.
رئیس کمیسیون انرژی مجلس در مورد اصلاح قیمت ها و اجرای فاز سوم هدفمندی یارانه ها، عنوان کرد: اگر تلاش کنیم یارانه نقدی به افرادی که واقعا نیازمند هستند پرداخت شود و یارانه را صرف امور مهم و زیربنایی کنیم، برای واقعی سازی قیمت ها عمده مشکلات برطرف می شود که این موضوع، هم اکنون در دستور کار کمیسیون انرژی مجلس است.
گفتنی است اولین کنفرانس اقتصاد ایران در روزهای یکشنبه و دوشنبه، 14 و 15 دی ماه با سخنرانی رئیس جمهوری و تعدادی از وزرا، اساتید دانشگاه، مقامات دولتی و کارشناسان و فعالان اقتصادی بخش خصوصی در سالن اجلاس سران کشورهای اسلامی برگزار شده و در آن مسائل اقتصاد کلان از جمله حضور بخش خصوصی در حوزه های مختلف اقتصاد مطرح شد.

(شنبه ۲۰ دی ۱۳۹۳) ۱۸:۰۳
ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید